Afspraak maken

Afspraak maken

Wij werken uitsluitend volgens afspraak. Als u meerdere klachten wilt bespreken, overleg dan met de assistente. Vaak is er de mogelijkheid om een dubbele afspraak te maken. 

0492 - 363232

De assistente zal u vragen naar de aard van uw klacht. Dit is bedoeld om in te kunnen schatten hoe snel u gezien moet worden, en of er voor het bezoek aan de huisarts nog onderzoek gedaan moet worden. Soms kan een klacht ook door de praktijkondersteuner of verpleegkundig specialist worden behandeld.

De assistente heeft een gedegen medische opleiding. Zij kan u bij veel voorkomende klachten adviseren over zelfzorg maatregelen. Alle adviezen worden met de huisarts besproken. 

Wanneer u bloed heeft laten prikken mag u na 3-5 werkdagen bellen voor de uitslag naar de assistente. Zij zal de uitslag met u bespreken. Alle uitslagen zijn vooraf beoordeeld door de huisarts.

De assistente en andere praktijkmedewerkers hebben – net als de huisarts – beroepsgeheim. Vind u het desondanks toch bezwaarlijk om aan de assistente uw klacht te vertellen dan kunt u dit natuurlijk aangeven.

In verband met uw privacy maken wij liever geen afspraken aan de balie.